Välkommen till Bladins Gymnasium!

Vi på Bladins Gymnasium är stolta över vårt aktiva utvecklingsarbete, att inte enbart arbeta med dagens utmaningar utan även att ha blicken lite längre fram, att hela tiden arbeta för att bli bättre. 

Som en del av skolans pågående systematiska kvalitets- och utvecklingsarbete medverkar vi i utvecklingsprojekt och externa samarbeten med mål att vidareutveckla den svenska gymnasieskolan. 

Tycker du det känns spännande att utveckla ditt kreativa tänkande,  och samtidigt bidra till en bättre framtid för våra ungdomar?  

Låt oss då lära känna dig!

Möt vår rektor Lina

Det bästa med att vara rektor på Bladins är att få känna att jag sysslar med det absolut viktigaste jag vet i samhället

Lina Sandgren Rektor

Vi på Bladins gymnasium tar utbildning på allvar där eleven alltid står i fokus. Med en hög nivå av professionalitet och engagerad personal så arbetar vi kontinuerligt för att bibehålla en högkvalitativ gymnasieutbildning där en del av vårt mål är att skapa kunniga och modiga samhällsmedborgare. Med frihet under ansvar, nära till beslut och med höga förväntningar på vår personal formar vi framtidens stjärnor. 

Möt några av våra lärare

Kan inte annat än att rekommendera Bladins Gymnasium som arbetsplats

Henrik Lärare i kemi

Lärarna är väldigt rutinerade, skickliga och kunniga. De har ett engagemang som bidrar till en väldigt bra skola

Angelica Lärare i psykologi

Möt några av våra elever

Jag rekommenderar alla nyfikna lärare att ta en titt på vår skola och känn av atmosfären. Det är nog det mest lockande med vår skola

Noah Elev

Lärarna är engagerade och lär ut på ett både roligt och intressant sätt. Det gör det roligt för oss elever vilket gör att vi engagerar oss mer i skolan.

Sanaz Elev

Bladins Gymnasium

Nordlinds väg 84
217 48 Malmö Vägbeskrivning 040-615 08 04 Se sida

Jobbar du redan på Bladins?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor